Samen bouwen aan een betere wereld

Bouwen aan een ecosysteem van elkaar versterkende partners, dat doen we samen.
In de unieke setting van onze circulaire Lifestyle Village, in het Park Fort Liezele in Puurs-Sint-Amands bieden we ruimte aan alle initiatieven die iets positiefs willen bijdragen. 
We stimuleren de herverbinding tussen mens, natuur en cultuur, en ook de solidariteit tussen mensen onderling, door lokaal kopen te stimuleren.
We zetten mensen in hun kracht met inspirerende workshops. We plaatsen een free podium waar artiesten terug kunnen optreden. 
Door de lage toegangsprijs van 4 € is dit een familievriendelijk event, waar je ook met je vrienden kan afspreken.
We bouwen verder op de tradities van Body & Soul (9de editie) en het jaarlijkse Aspergefestival, dat deze lekkere streekspecialiteit promoot met heerlijke degustatiestandjes.
We mikken op 4 tot 7.000 bezoekers.
Er is dan ook zoveel te beleven! Zoals een Taiko drum-workshop of een sound journey. Leer over de krachten van gedachten, verbonden ademen of hoe het is om te leven in een tiny house. Ervaar preventieve en natuurlijke gezondheidszorg, doorgegeven vanuit eeuwenoude tradities. 
Maak kennis met tal van organisaties die zich inzetten voor een betere wereld, zoals Oxfam Wereldwinkels en VELT.
En natuurlijk kan je winkelen bij de vele leuke stands verspreid over de Lifestyle Village. 

Word vandaag partner en leg samen met ons de wereld weer in een positieve plooi

We onderscheiden volgende soorten partners:

 • Standhouders: Wees aanwezig met een stand als kleine vereniging of vzw, of neem contact op voor een grote stand.
 • Media en influencers: help ons mee de positieve boodschap te verspreiden en verspreid mee onderstaande image, samen met een link naar onze website: www.lifestyle2022.be
 • Ecosysteem-partners: je ziet voor jezelf een rol in het ecosysteem van de toekomst, waarin we elkaar en de natuur ondersteunen? 
  Neem dan deel aan Lifestyle2022 als Ecosysteem +partner en versterk ons met een bijdrage, financieel of in natura:
   + pakket: voor iedereen die Lifestyle2022 een goed hart toedraagt: vermelding in de lijst van +partners en andere voordelen zoals gratis tickets
  ++ pakket: voorbehouden voor 12 sponsors (financieel of in natura) met een ++ hart voor Lifestyle2022 (bijdrage vanaf 5.000 €)
  +++ pakket: voorbehouden voor top-sponsors op basis van sector-exclusiviteit (bijdrage vanaf 15.000 € - nog 2 pakketten beschikbaar)


Ja, ik ben geïnteresseerd om partner te worden